Gebruiksaanwijzingen Anti-Mode

Bij iedere Anti-Mode wordt door ons een nederlandstalige gebruikershandleiding geleverd. Mocht u hem kwijt zijn dan kunt hem bij hier downloaden. Ook updates van handleidingen kunt u hier vinden. Immers, de ontwikkeling van de Anti-Mode staat niet stil.

Gebruikershandleiding Anti-Mode 8033C gebruiksaanwijzing (versie 1.7NL)

Gebruikershandleiding Anti-Mode 8033Cinema -EN- (opvolger van 8033C) NL-versie in bewerking

Gebruikershandleiding Anti-Mode 8033S gebruiksaanwijzing (versie 1.7NL)

Gebruikershandleiding Anti-Mode 8033S-II -EN- (opvolger van 8033S) NL-versie in bewerking

Gebruikershandleiding Anti-Mode 2.0 Dual Core gebruiksaanwijzing (versie mei 2014)

 

Kalibratiebestand voor de microfoon

Als u een MicAmp mkII heeft, kunt u gebruik maken van een kalibratiebestand voor onze microfoon. Hiermee verkrijgt u een uiterst nauwkeurige meting (+/- 0,5 dB bij 10 - 22.000 Hz). De diverse meetprogramma's voor de PC kunnen zo'n bestand inlezen en gebruiken.

Downloaden

Geluidmeetprogramma's voor de PC

Er zijn diverse gratis geluidmeetprogramma's voor de PC. Zonder volledig te willen zijn, noemen we een paar veel gebruikte programma's:

REW, Room EQ Wizard

REW-V5 sm

Dit is een zeer uitgebreid programma om o.a. de akoestiek van de ruimte te meten. Werkt perfect met onze MicAmp mkII met microfoon en kalibratiebestand. De vele mogeljkheden maken het voor de beginner niet makkelijk, maar de echte hobbyist zal er uren plezier aan beleven.

Downloaden

LoudSpeakerLAB

LoudSpeakerLAB

Een wat ouder programma maar nuttig voor de zelfbouwers van luidsprekers.

Downloaden

Spectrum Lab

spectrumlab

Spectrum Lab is een spectrum analyseprogramma met waterval- grafieken en real-time verwerking van audiosignalen. Wat ooit begon als een eenvoudig FFT-programma is uitgegroeid tot een gespecialiseerd programma voor tal van analysemogelijkheden van audiosignalen, met humfilter, frequentieomvormer, datalogging etc. Bedoeld voor specialisten. Voor schermafdrukken klik je hier.

Downloaden

TrueRTA

Klik voor een vergroting

True Real Time Analyser is een real-time audiospectrum analyseprogramma met veel mogelijkheden. De eenvoudige versie is gratis, de versies met hogere resoluties hebben een licentie nodig.

Downloaden